Un week-end incarcat...19-20.03.2016

    Bucegiul a fost o gazda primitoare la acest sfarsit de saptamana, doua curse de schi alpinism, prima de individual, sambata 19.03: Bucegi Winter Race - la Padina  si cealalta de sprint, duminica 20.03: Mountain Assault 2 - The Eliminator la Sinaia in Valea Soarelui.

    Douazeci de sportivi au luat startul la Padina, intr-o minicursa cu trei urcari si 3 coborari, 6km lungime si 650m diferenta de nivel. Cursa a fost castigata de Ionut Galiteanu - CSAM Bucegi, in mai putin de o ora. In clasament el a fost urmat de Andrei Preda - CS.Vertical Sport si Andrei Dumitrescu - CSAM Bucegi. La fete, Alexandra Stanciu s-a impus in fata lui Carmen Galiteanu si a Corinei Sava.

   Atmosfera spectaculoasa, organizare la inaltime, voluntari si sustinatori frenetici, o zi splendida in Valea Soarelui. "Crema schi alpinismului romanesc" la start, 32 de participanti, o runda de calificari disputata si apoi 8 cate patru sportivi in serii, sferturi, semifinale si o finala in mare viteza...  ... clasamentul primului "Eliminator" din Romania arata astfel: Viorel Palici, Silviu Manea, Ionut Galiteanu si Rares Manea!  Felicitari tuturor!

Iata si filmul cursei de duminica:


The Eliminator 2016
Posted by Ion Trandafir on Tuesday, March 22, 2016


Niciun comentariu: